2021

För alla er som älskar mina skrivtips kommer nu en rolig nyhet. Jag startar kursportal!

Kursportalen SKRIV EN BESTSELLER vänder sig till dig som drömmer om att skriva en bestseller, bli utgiven och kunna leva på ditt författarskap. Här kommer jag att samla en massa roliga kurser i skrivande.

Den första kursen Skriv en bestseller! är en gratis prova-på-kurs för att du ska få ett smakprov på hur det är att gå en kurs för mig.

Den är allt vad en vanlig kurs är, men inte lika omfattande. Det är en peppande och förhoppningsvis rolig kurs om att just DU kan skriva en bestseller. Om du inte tror mig - gå min gratiskurs och berätta sedan för mig ifall jag hade rätt eller fel.

Följ länken nedan till min kursportal och anmäl dig till gratiskursen Skriv en bestseller så får du första kursbrevet på mejl redan inom några minuter. Inga förbehåll, ingen kostnad - bara ren och skär skrivglädje!

Klicka här för att komma till till kursportalen: Skriv en bestseller!
 

Läs hela inlägget »


Äntligen! Efter ett helt års förseningar på grund av pandemin så utkommer nu min romantiska komedi Konsten att flirta som en gudinna på Whip Media förlag

Min förläggare Anders har lovat mig att om minst 300 personer förbeställer boken så kommer han att trycka den i hårdband. 

Hjälp mig att uppfylla min dröm om att Konsten att flirta som en gudinna ska utkomma i inbundet format.

Förbeställ boken redan idag och få dessutom 20% rabatt på priset. För endast 135 kr (+ frakt) får du 448 sidor härlig feelgood.

Klicka här så kommer du till förlagets hemsida där du kan beställa boken!

Kram Pia

Läs hela inlägget »

Nyheter!

2021

Förköp min romantiska komedi Konsten att flirta som en gudinna och få 20% förköpsrabatt. Om minst 300 förköper boken trycker förlaget boken i hårdband! Köp den redan nu innan den utkommer i bokhandeln den 28 maj.

Köp boken här: Länk till förlagets webbshop
Läs hela inlägget »

Hitta på bloggen

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter