Terese Marvelins releasefest

Igår var jag på Terese "Tessie" Marvelins releasfest för hennes debutbok "Var lugn allt är i sin ordning" och jag köpte bok nr 5 med inskriptionen:

"Tack för allt! Den här boken hade inte blivit av utan dig."

Åh, men det hade den säkert.

Jag minns i höstas när Tessie lade ut ett nödrop på Kapitel1 (sajten för författare): "Hjälp, varför blir man inte kär i min manliga huvudperson?"

Råden var många och ja - vi famlade i blindo, för inte kunde vi svara på frågan utan att ha läst manuset. Tillslut frågade Tessie om jag ville läsa hennes manus och det ville jag. Boken är en chic lit / kärleksroman och det passade mig bra.

Det tog inte många kapitel innan jag insåg varför man inte blev kär i den manliga huvudpersonen och jag skrev till Tessie:

"Jag vet varför man inte blir kär i James, men det berättar jag inte förrän jag läst klart hela boken."

"Va! Nej, du måste berätta NU!" svarade Tessie.

Så, jag berättade och Tessie höll med.

Sedan dess har jag inte läst boken, men jag vet att Tessie skrev om den. Det ska bli så spännande att få läsa det färdiga resultatet. Jag läste en bit i väntan på bussen hem från releasefesten igår kväll och det slog mig hur bra Tessie skriver. Och DET är inte min förtjänst.

Det är måhända en egenutgiven bok, men det är en bra sådan. Visst är jag lite partisk, men det tycker jag att jag har rätt att vara. :)

Kram Pia

Boken kan ni köpa här:
Adlibris
Bokus

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln