Var lugn allt är i sin ordning av Terese "Tessie" Marvelin

Terese "Tessie" Marvelins debutroman "Var lugn allt är sin ordning" har en särskild plats i mitt hjärta: Det är nämligen den första bok som jag varit med och testläst som blivit utgiven. Det är stort.

Nu har jag läst det färdiga resultatet och oj vilken skillnad. Desto roligare är att Tessie tagit tillvara på nästan alla mina kommentarer. Hon har stuvat om i handlingen, lyckats få till karaktärerna så att kärleshistorien kommer mer i fokus och man gillar James mer. 

Så visst känner jag mig stolt just nu :)

Boken handlar om singeltjejen Rebecka som drömmer om den stora kärleken men aldrig verkar träffa honom. Tills hon en dag möter den mystiska James. Hon faller pladask, men är allting verkligen en bädd av röda rosor?

Det finns en del tårögda avsnitt i boken, men jag lovar - den slutar som en riktig feel good ska sluta: Lyckligt. Jag kände mig glad när jag lade ifrån mig boken trots allt som hänt.

Och för dig som är lite klurig så har Tessie gömt ett så kallat "easter egg" i boken. Jag hittade den inte för jag förstod mig inte på sådant där, så Tessie fick avslöja det för mig. Kanske du kommer hitta hennes hemliga ägg?

Kram Pia

Boken köper du här:
Direkt från Tessie
Adlibris
Bokus

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln