kontakt

Jag ställer upp för intervjuer, framträdanden, författarsigneringar och föreläsningar. Jag är en van föreläsare och har bland annat anlitats av Wickis Event för att tala på olika företagsevent. Arvode tillämpas enligt överenskommelse.

KONTAKTUPPGIFTER

Mejl: pia.lerigon@gmail.com
Telefon: 070-718 88 16
 

fotografier

Kontakta Pia Lerigon om du önskar mer högupplösta foton för tryck.

Fotograf Jini Sofia Lee
Fotograf Jini Sofia Lee
Fotograf Jini Sofia Lee

pressmeddelanden

Pia Lerigon är just nu aktuell med boken Vägen framåt till ett friskare liv efter covid-19.

VÄGEN FRAMÅT
till ett friskare liv efter covid-19

Enligt Novus har mellan 100 000 till 150 000 svenskar varit sjuka i covid-19 i över tio veckor. Pia Lerigon är en av dem som drabbades, men till skillnad från många andra tillfrisknade hon och är idag fullt återställd. I boken Vägen framåt till ett friskare liv efter covid-19 berättar hon om sin resa och delar även med sig av andras berättelser och en stor studie om vilka udda symptom som drabbat många av dem som blivit långtidssjuka.

”Min förhoppning är att boken kan hjälpa andra”, berättar Pia. ”Jag kunde inte ens gå ut med soporna utan att få andnöd. Eftersom jag är utbildad inom lean och van att arbeta med ständiga förbättringar bestämde jag mig för att använda samma metod på mig själv. Det fungerade! Samtidigt läste jag så många historier om andra som aldrig tillfrisknade. Då var jag bara tvungen att skriva den här boken.”

BAKSIDESTEXT

Som många andra blev Pia Lerigon långtidssjuk i covid-19. Månaderna gick med det ena udda symptomet efter det andra. Ena dagen bättre, nästa dag sämre igen. Svårt att andas, svårt att röra sig, extrem trötthet. Då bestämde hon sig för att hitta en väg framåt. Men hur gör man när det inte finns något botemedel och ingen har några svar?

Som certifierad leancoach var det naturligt för henne att använda sig av den så kallade katan - en ledarskapsmodell som handlar om ständiga förbättringar och som fungerar ypperligt när du navigerar i okänd terräng. Pia anpassade katan för att den skulle fungera på individnivå och använde den för att hitta sätt att ständigt bli bättre från sin sjukdom. Det fungerade. Efter tre veckor var hon symptomfri och hade fått tillbaka sin forna ork.

Pia varvar sin historia med forskningsresultat och andras berättelser om hur det är att vara långtidssjuk i en coronainfektion. Hon presenterar även resultaten från en enkät där över 300 personer har tillfrågats om sina symptom, sin sjukdomsbild och vad de har gjort för att må bättre.

Det här är en bok med stort hjärta och som handlar om att DU måste hitta vad som fungerar för DIG. Katan ger dig ramarna för hur du hittar DIN väg framåt.

KORTA FAKTA

Titel: Vägen framåt till ett friskare liv efter covid-19
Författare: Pia Lerigon
Format: 135x210 mm
Omfång: 238 sidor
Omslag: Mjukband
Förlag: Whip Media
Utgiven: 2020-09-24
ISBN: 9789189191396
 

RECENSIONSEXEMPLAR

För att beställa ett recensionsexemplar besök:
www.whipmedia.se/recensioner