Förköp nu!

Konsten att flirta som en gudinna utkommer den 13 maj 2021.

Förköp Konsten att flirta som en gudinna till 20% rabatterat pris redan nu på Whip medias hemsida.

Klicka här för att komma till förköpserbjudandet.

Konsten att flirta som en gudinna

”Bara för att jag inte fick kontakt med någon av killarna igår betyder inte det …”
”Jo, Em”, säger Tessie med mjuk röst och lägger huvudet på sned. ”Du är urdålig på att flirta.”


Emely Svensson Falk är Stockholms mest ofrivilliga singel. Hon vägrar acceptera att hon är 34 år och frånskild. Bästa vännerna Tessie och Kråkan bestämmer sig för att hjälpa Emely på traven. De laddar ned dejting-appen Tinder på hennes telefon. Om hon inte gör som de säger publicerar de en hysteriskt rolig, men högst komprometterande, film om henne på Youtube.

Emely har inget annat val än att ge sig ut i dejtingträsket. Tessie och Kråkan inser snart att Emely är sämst i världen på att flirta. Hon är helt enkelt hopplöst omedveten om vilka signaler hon sänder ut. Men skam den som ger sig. Tessie och Kråkan ger Emely stränga order om att läsa boken Alla får ligga och göra exakt som där står. Men är det någon som missförstår råden i denna utomordentliga dejtingmanual är det förstås Emely.

Det gör inte saken bättre att Emely tampas med sina allt hetare, fullständigt förbjudna och totalt förvirrade känslor för den unga Antonio och den äldre kollegan David. Mäklaren Mathias visar sig ha dolda sidor och Emelys ex-make Matte har helt klart något fuffens för sig. Och sedan är det ju alla dessa män på Tinder …