På denna grund

På denna grund är en novellantologi med 22 skräcknoveller om ett och samma hus. Själv deltar jag med två noveller: Förbjuden Frukt samt Sommarhuset.

Som vanligt följer jag mitt signum och bjuder på kärlek, fast i de här novellerna har kärleken utvecklats till mörk besatthet.

Köp boken direkt från mig: Endast 150 kr + frakt. Då får ni den dessutom signerad. :)

På denna grund är rysliga berättelser koncentrerade till ett hus fyllt av ondska. Ett tjugotal författare inklusive skräckdrottningen Caroline L Jensen, låter rädslor kräla fram ur husgrunden, vinden eller gungan ute i trädgården. Läs ett kapitel i taget eller alla i streck, men ha gärna lamporna tända för säkerhets skull.Det har alltid legat ett hus på denna plats, säger lokalbefolkningen. Uppe på Hallandsåsen blickar gravhögar från uråldrig tid ner på det nedgångna huset precis i skogsbrynet. Här har gränsen gått i över tusen år. Först mellan folken i söder och de i norr, sedan mellan socknar och län, och under en tid även riksgränsen mellan Sverige och Danmark. I alla tider har folket i bygden fruktat huset vid åsens fot. Ändå har det lockat främlingar, så väl enstöringar och familjer, men ingen har stannat länge - utom de som aldrig någonsin kommit därifrån.På denna grund är en modern skräcksamling med allt från mörk thriller till övernaturlig skräck, från 1800-tal till nutid. Läs den nu - på egen risk.