Utkommer 24 september

Köp redan nu på Whip Medias hemsida.

Läs mer här: Vägen framåt

Boken går även att köpa på:
Adlibris
Bokus

Vägen framåt till ett friskare liv efter covid-19

Som många andra blev Pia Lerigon långtidssjuk i covid-19. Månaderna gick med det ena udda symptomet efter det andra. Ena dagen bättre, nästa dag sämre igen. Svårt att andas, svårt att röra sig, extrem trötthet. Då bestämde hon sig för att hitta en väg framåt. Men hur gör man när det inte finns något botemedel och ingen har några svar?
 
Som certifierad leancoach var det naturligt för henne att använda sig av den så kallade katan - en ledarskapsmodell som handlar om ständiga förbättringar och som fungerar ypperligt när du navigerar i okänd terräng. Pia anpassade katan för att den skulle fungera på individnivå och använde den för att hitta sätt att ständigt bli bättre från sin sjukdom. Det fungerade. Efter tre veckor var hon symptomfri och hade fått tillbaka sin forna ork.
 
Pia varvar sin historia med forskningsresultat och andras berättelser om hur det är att vara långtidssjuk i en coronainfektion. Hon presenterar även resultaten från en enkät där över 300 personer har tillfrågats om sina symptom, sin sjukdomsbild och vad de har gjort för att må bättre.
 
Det här är en bok med stort hjärta och som handlar om att DU måste hitta vad som fungerar för DIG. Katan ger dig ramarna för hur du hittar DIN väg framåt.

Köp boken

Köp boken på Whip Medias hemsida. Klicka här för mer information:
Vägen framåt

Stödgrupp på FB

För dig som vill ha hjälp med katan eller stötta andra i deras arbete med katan har jag startat Facebookgruppen:

Vägen framåt till ett friskare liv efter covid-19 med hjälp av katan

Resultat från enkäten

Resultatet från enkäten som nämns i boken hittar du här.

Referenser

Klickbara länkar till referenserna som nämns i boken hittar du här.

Tyck till om boken