Eldbunden av Ylva Lee Lindell

I fredags kom min vinst i Ylva Lee Lindells tävling där man skulle berätta vart man ville resa om man hade obegränsat resurser.

Jag som alltid velat åka till Blåvalla, men vars kvast aldrig lyfter från marken, vann med motiveringen att Ylva också gärna vill dit.

Förhoppningsvis träffas vi på Blåvalla någon dag. Eller kanske på bokmässan :)

Nu står den så fint i min bokhylla: Boken Eldbunden. Jag har inte hunnit läsa den än, men jag har tittat på den en längre tid och varit så nyfiken på boken. Jag lovar att återkomma så fort jag läst den. Dock har jag en hel hög med andra böcker som jag också ska läsa så jag kan inte lova när.

Kram Pia

Boken kan ni köpa här:
Adlibris
Bokus

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln