Ann Ljungbergs Skrivmingel

Ann Ljungberg Ann Ljungberg

Igår var det min födelsedag. Jag fick en ny telefon - en man kan göra mer saker med än att bara ringa med. Så nu har jag en bättre kamera än den jag fått stå ut med den senaste tiden.

Igår var även Ann Ljungbergs skrivmingel. Ann brukar ha mingel ett par gånger per år och det här var hennes 13:e gång. Jag har gått på de flesta.

Det var jättekul som vanligt. Härlig stämning. Intressanta personer på scenen: En blandning av författare, aspirerande författare, förläggare och lektörer. Ost och vin och mysiga soffor att sitta i. Mingel i pausen med många kända ansikten och kära återseenden.

Och nog har jag fått många nya vänner de här sista åren sedan jag började gå på Anns mingel. Allihop sjöng "Ja må hon leva" för mig och jag fick en blomma av Ann och en hel påse med vindruvor som blev kvar efter festen. Så nu har jag vindruvor för flera veckor. Men de är hemskt goda så första asken är redan uppäten :)

Tack så jättemycket Ann och Jens samt Anna mamma som hade fixat så fint. Stor kram till er alla.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln