Camilla Davidssons bokrelease

I torsdags var jag på Camilla Davidssons bokrelease för uppföljaren till Under vintergatans alla stjärnor som heter Pensionatet vid världens ände.

Visste ni att Camilla driver ett eget pensionat, eller bed & breakfast, ute på Fårö som heter Fårögården? Den här veckan är det författarvecka på Camillas B&B och jättemånga av mina författarkollegor skulle dit. Jag blir ju lite avundsjuk, även om jag inte hade kunnat följa med själv ens om jag vetat om det. Dottern börjar nämligen i skolan imorgon och sådant kan en mamma inte missa :)

Camillas release var den lyxigaste hittills. Vi var i gamla tändstickspalatsets, Kreugers vackra hus på Trädgårdsgatan i Stockholm och det bjöds på goda ostar, prescutti och salami samt ständig påfyllning i skumpaglasen. Trevliga människor och förutom att jag träffade en massa författarkollegor och förläggare som jag kände sedan tidigare lärde jag även känna lite nya personer.

Tack Camilla för en jättetrevlig release. Nu har jag två av dina böcker att se fram emot att läsa.

Kram Pia

Boken kan ni köpa här:
Adlibris
Bokus

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln