Spännande poddavsnitt att se fram emot

Tyvärr fick jag och Johannes ställa in det planerade poddavsnittet som skulle ha släppts i söndags. Jag har nämligen tappat rösten.

Det blir ofta så med mig när jag blir förkyld - det sätter sig på stämbanden.

Nu är det tilltänkta poddavsnittet väldigt spännande för den här gången kommer Johannes veta mer än jag om det ämne vi ska prata om. Så i och för sig skulle jag kunna hålla tyst och Johannes prata, men det är inte så vår podd är upplagd. Trots att Johannes har en fantastisk radioröst som passar mycket bättre i etern än vad min röst gör, så finns det en dynamik i vårt samspel.

Och jag ser dessutom oerhört mycket fram emot av att vara den ovetande frågeställaren. Det ska bli så spännande att se vad det kommande poddavsnittet leder till.

Kram Pia
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln