Ny skrivarhandbok: Fängsla dina läsare

Den 30 september släpps en ny svensk skrivarhandbok: Fängsla dina läsare och redan nu kan du bevaka boken i bokhandeln.

Fängsla dina läsare är skriven av Catrine Tollström som önskade att just den här skrivarhandboken fanns tillgänglig när hon själv skrev sin första bok.

Idag är hon publicerad thrillerförfattare på världens största förlag samt manusutvecklare och lektör. Råden hämtar hon från sin bakgrund som beteendevetare och från egna studier och erfarenhet.

Förutom Catrines tankar är boken full av gästinlägg från andra författare, lektörer och coacher. Totalt tolv personer får ge sin syn på hur man fängslar sina läsare och en av dessa personer är jag. 

Japp, ni hörde rätt. Jag är en av dessa personer!

Eftersom boken handlar om hur man fängslar sina läsare så skriver jag om skälet till varför vi alltid fängslats av berättelser och hur du kan dra nytta av den kunskapen för att fånga dina läsare så de blir totalt uppslukade och måste vända blad.

Såhär står det på bokens baksida:
Fängsla dina läsare är en guldgruva för romanförfattare som vill skriva scener som berör på djupet. Du får bland annat veta hur du kan utveckla din gestaltning till max, skapa förtätad stämning och bli proffs på undertext. Boken är fylld av smart teknik, punktlistor och konkreta exempel för att bygga upp texter som griper tag. En rad författare och manusutvecklare bidrar som gästskribenter. 

Kram Pia
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln