Idag nådde vår podd Skrivdrömmar 10.000 unika lyssningar

Idag kl. 14.16 nådde Johannes Vivers och min podd Skrivdrömmar 10.000 unika lyssningar. Med unika betyder att om samma person lyssnar på ett avsnitt flera gånger så räknas det fortfarande bara som en gång.

Jämfört med jättarna i podd-industrin så är vi ingenting, men vi är ändå oerhört glada. Vår podd är ju så nischad mot er som skriver och vill ha skrivtips som går på djupet. 

Det här går långt över våra förväntningar när vi startade podden. Jag minns att Johannes sa att målet var 100 unika lyssningar per avsnitt. Nu har vi mångdubblat det.

Så GRATTIS säger jag till oss. Skål på dig Johannes. Vi sitter inte så vi kan skåla live med varandra riktigt än, men det måste firas på något sätt. 

Kram Pia
 

Kommentera gärna:

  • Sophia • 23 september 2017 17:49:55
    Stort GRATTIS till er båda. Jag lyssnar så ofta jag hinner på era inspirerande samtal och kloka redskap. Jag lär mig väldigt mycket av era diskussioner. Återigen stort tack för att ni har er podd.
    Hälsningar Sophia

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln