Bonnier Carlsens Manustävling

Nu får det bära eller brista. I morgon postar jag mitt barnboksmanus till Bonnier Carlsens stora manustävling. Det finns kanske en anledning till att jag skrev manuset, men aldrig tog mig i kragen att skicka in det till något förlag så att det blev liggandes orört i datorn väldigt länge. För det är en mycket förmånlig tävling. Vinnaren får 100.000 kr och ett barnbokskontrakt med ett av Sveriges största förlag.

Oavsett hur det går i tävlingen hoppas jag att 2020 blir mitt författarår. Jag har haft många chanser som gått mig förbi för att jag inte tagit dem. Kom ju både tvåa och trea i Harper Collins författartävlingar för några år sedan. Har blivit tillfrågad av flera förlag om jag vill bli utgiven hos dem, men sagt att jag inte har något som är tillräckligt bra.

Så feg jag har varit. Det är slut på fegheten nu! I morgon är det jag som går till brevlådan och postar mitt manus.

Tar du också chansen att vara med i tävlingen? Du hittar all information här:

Bonnier Carlsens manustävling

Kram Pia 

Kommentera gärna:

  • Nilla • 15 december 2019 14:15:25
    Heja!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln