Pia läser högt ur sin romantiska komedi Konsten att flirta som en gudinna

Såhär i coronatider är det alltfler författare som läser högt ur någon av sina böcker. Jag har varit hemma i tre veckor nu i influensasymptom som mycket väl kan vara corona. Nu äntligen hostar jag så pass lite att jag kan läsa högt ur en av mina böcker. 

Jag har valt att läsa första kapitlet ur min romantiska komedi Konsten att flirta som en gudinna. Hoppas du tycker om den. 

Du får gärna kommentera min förmåga att läsa in för ljud. Flera personer som följer min och Johannes podd Skrivdrömmar säger att de tycker jag skulle göra mig bra som ljudboksuppläsare. Själv är jag skeptisk eftersom jag har en förmåga att tala för fort. Jag uppskattar ärliga kommentarer och blir inte ledsen om du säger att jag suger på högläsning.

Gillar du boken och vill höra eller läsa mer så säg till. Jag lovar inte att jag kan lägga ut mer än såhär då jag fortfarande diskuterar utgivningen med några förlag, men om många gillar det de hör ökar chanserna att boken snart kommer ut i handeln.

Kram Pia 
 

Kommentera gärna:

 • Malin Johansson • 28 augusti 2022 16:22:53
  Hej Pia
  Imorgon börjar jag kurs två i din serie om att skriva en bestseller.
  Jag lyssnar mycket på ljudbok och tänkte ge lite feedback på den du läser här som jag börjat lyssna på i Storytel. Där i kommentarerna på storytel fanns en del negativa kommentarer om din berättar-röst vilket gjorde mig lite orolig då jag är rätt känslig när det gäller röster.
  Som en del andra skriver här så tycker jag att det är bra att du inte har för mörk skorrig röst vilket är jobbigt. Du har en lättsammare ton men den är lite för hoppig för min smak. Alltså du läser med inlevelse men kan utveckla att läsa med mer flyt så det inte blir paus på fel ställe och att du inte har så olika styrka i rösten så det blir svårt att höra. Tror att detta är en vanesak kanske. Vet inte om du har läst in fler böcker men du nämnde i kurs 1 att du gärna tar feedback och att du kan ta kritik så jag vågade skriva här. Vi hörs imorgon!
  /Malin
 • Petra Fabel • 15 juli 2021 11:11:27
  Vilken härligt bok! Bästa feelgoodläsningen i hängmattan på semestern. Em har en sådan härlig jargong när hon i boken kommenterar allt och alla runtomkring. Så många dråpliga situationer och många skratt. Ett rent nöje att sträckläsa denna bok. Hoppas på en uppföljare :)
 • Elin • 5 september 2020 23:17:47
  Gillar verkligen din berättarröst som ger texten liv! Ogillar skriftspråksuttal av ordet de. Kanske läser du lite för fort ibland, men sådant är ju enkelt att själv justera i tex storytel så inget stort problem. Lycka till med utgivningen, jag vill absolut höra mer!
 • Åh stort TACK Elin!

  Ni som skriver hit och berättar att ni gillar min berättarröst - ni anar inte hur glad jag blir. Jag har alltid trott att jag är urdålig på högläsning och inte alls passar för att läsa in böcker. Johannes, som jag har podden Skrivdrömmar tillsammans med, har hela tiden sagt att jag skulle bli en grym uppläsare, men jag har ju aldrig trott på honom. Sådana här kommentarer stärker mig i tron att jag kanske skulle kunna läsa in mina egna böcker.

  Vad gäller ordet de uttalar jag det som de när jag pratar, det är inget som jag lagt mig till med nu när jag läser texten högt för er.

  Kram Pia

  6 september 2020 14:17:36

 • Widar • 3 augusti 2020 12:08:38
  Snubblade över dina skrivtips och vidare in hit. Strålande läst. Tycker du lyckas bra med att förmedla den där sprudlande känslan av äventyr och mod som skapas i mellan två främlingar med attraktionskraft. Ah, och tack för de fina skrivtipsen :)
 • Stort tack Widar för de fina kommentarerna. Det värmer verkligen att höra.

  Kram Pia

  3 augusti 2020 20:38:26

 • Leia • 19 juli 2020 21:53:39
  Spännande. Vill höra mer. Håller med nedanstående om att det är väldigt bra inläst :) Bra röst och ändrade tonlägen. Jag skrattade till flera gånger så gillar humorn i den, lyssnade på podden där du berättade om att alla har olika humor osv. Men så gillar jag ju temat och den sortens böcker :) Lycka till! ser fram emot att få läsa hela när den kommer ut.
 • Stort tack Leia, så glad jag blev av dina fina kommentarer. Härligt att vi har samma humor.

  Kram Pia

  3 augusti 2020 20:38:19

 • Madeleine Blomberg • 26 maj 2020 15:52:15
  Jag glömde andas och åt upp vänstra ringfingernageln medan skrattet kluckade i magen. Väldigt gärna vill jag höra en fortsättning! :-) Tack för en härlig uppläsning - hoppas du ger ut den. <3
 • Åh tack Medeleine, så oerhört glad jag blir över dina fina ord.

  Kram Pia

  29 maj 2020 21:41:47

 • Sally • 9 maj 2020 22:45:33
  Sååå bra!! Du måste få ge ut den snarast och läsa in den själv! Tycker inte alls du läste för snabbt, stör mig bara på ljudböcker som inte har något tempo, man vill ju att det ska låta som att någon berättar en spännande historia för en och du berättar med perfekt inlevelse och med trevlig röst! Och bra inledning också, hoppas man får läsa eller lyssna vidare någon gång! :)
 • Men åh TACK <3

  Så glad jag blev över dina fina ord.

  Kram Pia

  10 maj 2020 16:07:00

 • Ingela Allard • 19 april 2020 10:52:24
  Underbart, vilken berättarkonst! Man vill bara veta mer men kan inte hitta den. Blev boken inte utgiven??

  Ingela
 • Åh tack Ingela, så glad jag blir av dina fina ord.

  Nej, boken är inte utgiven än. Jag diskuterar utgivning med några förlag men så kom coronakrisen ivägen, så jag hoppas att boken ges ut till nästa vår.

  Håll tummarna för att det blir så.

  Kram Pia

  19 april 2020 12:00:23

 • Beatrice Samuelsson • 4 april 2020 18:44:24
  Det här var grymt bra! Jag satt och kollade runt och gick in på din sida eftersom jag gillar och har stor nytta av dina skrivtips och ville se om jag kunde hitta något nytt eller återupptäcka något gammalt. Men jag fastnade direkt. Jag brukar inte ha svårt att slita mig från saker, och egentligen skulle vi äta - men det var något med att det kändes så levande som gjorde att jag satt fast. Det var nästan som om du faktiskt satt i simhallen. Grymt!
 • Åh stort TACK Beatrice, så glad jag blir över dina fina ord.

  Kram <3

  10 april 2020 17:15:14

 • Ethel Hedström • 3 april 2020 08:32:13
  Ja det passar ju ypperligt!
  Och tack för din fina respons på min respons :-).
 • Tack Ethel <3

  Kram Pia

  19 april 2020 12:02:53

Nu kan du köpa boken!

Nu kan du köpa boken Konsten att flirta som en gudinna! 

Köp boken här: Whip Medias webbshop

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln