Nu kan du köpa min nya faktabok: Vägen framåt till ett friskare liv efter covid-19

JIPPI!

Min nya bok Vägen framåt till ett friskare liv efter covid-19 finns nu att förbeställa på Whip Medias hemsida. Köper du boken redan nu får du ett jättebra pris och boken hemskickad i brevlådan så fort den utkommer i september.

Läs mer om boken och hitta hur du förbeställer den genom att följa länken här: Vägen framåt
 

Vägen framåt – till ett friskare liv efter covid-19  handlar om hur du hittar din personliga väg till läkning. 

Pia Lerigon är utbildad lean- och katacoach. Med hjälp av den österländska katametoden, som används för att navigera i okänd terräng, tog hon sig ur en tio veckor lång och svår coronainfektion. Här delar hon med sig av sina metoder för att bli frisk. 

Symptomen du kan drabbas av om du får covid-19 är många och svåra. Över 300 personer har besvarat frågor om sin sjukdom och vad som hjälpt dem att må bättre. Vi får följa några av dessa berättelser från insjuknande till symptomfrihet.

Detta är en bok med stort hjärta och om att var och en ska hitta sin egen väg framåt, den som fungerar för just dig. Katametoden kan användas på det mesta här i livet, inte bara till att bli frisk från covid-19. I boken ges en hel del praktiska tips och råd på vad som fungerat för andra och som du kan utgå från i din resa till ett friskare liv. 
 

Om någon frågat mig i våras vad min nästa bok skulle bli så hade jag aldrig i min vildaste fantasi trott att det skulle vara en bok om corona. Men med tanke på vad som hände i våras är det kanske inte så konstigt.

Jag har i tjugo år följt olika virus framfört över världen och förstod omedelbart att coronaviruset skulle bli en världsomspännande pandemi omöjlig att stoppa. Redan i februari sa jag att Bokmässan i Göteborg i slutet av september skulle ställas in. Det var få som trodde mig.

Trots att jag vidtog en rad försiktighetsåtgärder som att sluta åka kommunala transporter och tvätta händerna extra noga, så insjuknade jag i mars i vad min läkare tror är covid-19.

Eftersom jag inte hörde till dem som hamnade på intensiven efter en vecka, trodde jag först att jag fått den mildare varianten - om totaldäckad nu kunde kallas "milt".

Så fel jag hade.

Veckorna gick utan att jag blev bättre. Ena dagen upp och nästa dag ned igen med en rad udda och konstiga symptom, vissa riktigt allvarliga som när jag fick problem med andningen och blodtrycket skenade. 

Efter åtta veckor kände jag att det här går inte - jag kan inte fortsätta att vara sjuk, jag måste hitta en väg ut ur detta. Men hur gör jag det när sjukdomen är ny och ingen vet vad som hjälper?

Med hjälp av katan, en metod som jag lärt mig när jag studerat lean och som fungerar när du ska navigera i okänd terräng, hittade jag MIN väg framåt och två veckor senare var jag symptomfri och har varit det sedan dess. Inte nog med att symptomen försvann, jag fick även tillbaka min forna energi och kände mig som pånyttfödd. 

Jag hade gått med i ett flertal Facebookgrupper om covid-19 och sett att det var många som var sjuka i månader utan att de blev bättre. Jag tänkte att fler kan få nytta av den här metoden och bestämde mig för att skriva en bok i ämnet. Förutom att beskriva katametoden och hur jag jobbade med den, gjorde jag en enkät som besvarades av över 300 personer och jag intervjuade några personer om deras personliga sjukdomsresor och vad de gjort för att ta sig ur en långvarig coronainfektion.

Nu går boken att förbeställa på Whip Medias hemsida. Köper du nu får du en fin rabatt på priset och boken hemskickad i din brevlåda när den släpps i september. 

Du hittar boken här: Vägen framåt

Kram Pia 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln