Idag går min bok Vägen framåt till ett friskare liv efter covid-19 till tryck!

Idag är en mycket speciell dag, för idag trycks min faktabok Vägen framåt till ett friskare liv efter covid-19. Nästa vecka håller jag den i min hand. 
 

JIPPI!

Vill du köpa boken så säljs den till rabatterat förköpspris i några dagar till på Whip Medias hemsida. Passa på nu med andra ord. 
 


Tack vare fantastisk hjälp från testläsare och tyckare i olika Facebookgrupper har jag skrivit om baksidestexten så att den förhoppningsvis speglar innehållet så bra att läsarna omedelbart förstår vad det är för en bok. 

Såhär blev baksidan:

Som många andra blev Pia Lerigon långtidssjuk i covid-19. Månaderna gick med det ena udda symptomet efter det andra. Ena dagen bättre, nästa dag sämre igen. Svårt att andas, svårt att röra sig, extrem trötthet. Då bestämde hon sig för att hitta en väg framåt. Men hur gör man när det inte finns något botemedel och ingen har några svar?
 
Som certifierad leancoach var det naturligt för henne att använda sig av den så kallade katan - en ledarskapsmodell som handlar om ständiga förbättringar och som fungerar ypperligt när du navigerar i okänd terräng. Pia anpassade katan för att den skulle fungera på individnivå och använde den för att hitta sätt att ständigt bli bättre från sin sjukdom. Det fungerade. Efter tre veckor var hon symptomfri och hade fått tillbaka sin forna ork.
 
Pia varvar sin historia med forskningsresultat och andras berättelser om hur det är att vara långtidssjuk i en coronainfektion. Hon presenterar även resultaten från en enkät där över 300 personer har tillfrågats om sina symptom, sin sjukdomsbild och vad de har gjort för att må bättre.
 
Det här är en bok med stort hjärta och som handlar om att du måste hitta vad som fungerar för dig. Katan ger dig ramarna för hur du hittar din väg framåt.


Jag hoppas verkligen att boken hittar sin läsekrets:

Den här boken är till dig som ...

är eller har varit långtidssjuk i covid-19,
vill känna att du är inte är ensam
och få hopp om att det finns
en väg framåt till ett friskare liv.

är intresserad av att lära dig mer om covid-19
och alla de symptom
som kan drabba dem som insjuknar.

är vän eller närstående
till någon som drabbats av covid-19
och vill hjälpa denna person framåt till ett friskare liv.

arbetar inom vård och omsorg,
vill få en större insikt om sjukdomen,
samt lära dig en ledarskapsmodell
som på ett strukturerat sätt ökar din kunskap
om vad som fungerar och inte fungerar.

är nyfiken på lean och kata
och vill lära dig mer.

Kram Pia 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln