Välkommen på bokrelease!

Du är välkommen till min digitala bokrelease för boken Vägen framåt till ett friskare liv efter covid-19 på:

torsdag den 24 september 2020 klockan 18.30 - 19.30.

Här är länken till releasefesten:

Releasefesten är nu slut - tack alla som kom. 

Klicka på länken - om allt går som planerat och inga tekniska missöden inträffar - kunna se mig på kamera direkt i din dator eller telefon och jag kommer även att kunna se dig (om du har en kamera). 

Det kommer alltså gå att interagera med mig under bokrelaesen på samma sätt som om det var en riktig release där man träffas fysiskt. 

Precis som i andra bokreleaser kommer jag att berätta om min bok och sedan får alla som vill ställa frågor. Vin och tilltugg får dock var och en tillhandahålla själv.

Kram Pia 

Länken till bokreleasen

Releasefesten är slut, men jag spelade in mötet och förhoppningsvis kommer jag kunna dela med mig av filmen så ni andra också kan se.

Vill du köpa boken?

Boken går att köpa i nätbokhandeln som Adlibris och Bokus eller direkt av förlaget Whip Media. Mer information hittar du här: https://shop.whipmedia.se/produkt/vagen-framat/

Fint bokreleaseerbjudande utlovas! Mer info på bokreleasen. 

Om boken

Som många andra blev Pia Lerigon långtidssjuk i covid-19. Månaderna gick med det ena udda symptomet efter det andra. Ena dagen bättre, nästa dag sämre igen. Svårt att andas, svårt att röra sig, extrem trötthet. Då bestämde hon sig för att hitta en väg framåt. Men hur gör man när det inte finns något botemedel och ingen har några svar?
 
Som certifierad leancoach var det naturligt för henne att använda sig av den så kallade katan - en ledarskapsmodell som handlar om ständiga förbättringar och som fungerar ypperligt när du navigerar i okänd terräng. Pia anpassade katan för att den skulle fungera på individnivå och använde den för att hitta sätt att ständigt bli bättre från sin sjukdom. Det fungerade. Efter tre veckor var hon symptomfri och hade fått tillbaka sin forna ork.
 
Pia varvar sin historia med forskningsresultat och andras berättelser om hur det är att vara långtidssjuk i en coronainfektion. Hon presenterar även resultaten från en enkät där över 300 personer har tillfrågats om sina symptom, sin sjukdomsbild och vad de har gjort för att må bättre.
 
Det här är en bok med stort hjärta och som handlar om att du måste hitta vad som fungerar för dig. Katan ger dig ramarna för hur du hittar din väg framåt.
 

Kommentera gärna:

  • Karolina Burman • 23 september 2020 19:13:28
    Kul Pia, vad grym du år!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln