Äntligen är den här - hjälper du mig?


Äntligen! Efter ett helt års förseningar på grund av pandemin så utkommer nu min romantiska komedi Konsten att flirta som en gudinna på Whip Media förlag

Min förläggare Anders har lovat mig att om minst 300 personer förbeställer boken så kommer han att trycka den i hårdband. 

Hjälp mig att uppfylla min dröm om att Konsten att flirta som en gudinna ska utkomma i inbundet format.

Förbeställ boken redan idag och få dessutom 20% rabatt på priset. För endast 135 kr (+ frakt) får du 448 sidor härlig feelgood.

Klicka här så kommer du till förlagets hemsida där du kan beställa boken!

Kram Pia

Kommentera gärna:

 • Helena Dahlberg • 8 juli 2021 08:47:40
  Hej Pia, har just börjat lyssna på din bok Att flirta ... Blir så imponerad att du läst in den själv! Vore superintressant att höra mer om det i blogg eller podd eller så vid tillfälle! Hur var det? Hittade du massa du ville ändra? Läste du exakt eller gjorde du vissa justeringar? Otroligt modigt tycker jag! Mvh Helena
 • Thomas • 8 maj 2021 07:54:19
  Det var en tillfällig anställning så jag slutade där sen igen. Haft många jobb och därmed mött en del färgstarka karaktärer också. :) Men man kan ju undra varför hon inte bara frågade om jag ville gå på dejt istället då...Hur var denna Kråkans flirt-stil då, gjorde hon också något av det där? Var hon också sådär "retsam" liksom, eller vad man nu ska säga?
 • Thomas • 4 maj 2021 18:52:56
  Intressant det där med hur folk flirtar. :) Alla verkar använda sig av olika sätt också. Har gjort en del intressanta observationer själv genom åren. En kvinna jag jobbade med förut brukade be mig om tjänster och hjälp med saker, fast på ett "flirtigt" sätt...Kom fram till mig och frågade om jag kunde titta på hennes dator som krånglade, stolen som behövde höjas etc medan hon lekte lite med mitt hår och "ritade" med fingret på mitt bröst...Hon var även lite sådär "retsam" med glimten i ögat...Sa att det var slut på pappershanddukar en gång och torkade händerna på min tröja och log...Kom vi samtidigt brukade hon vänta vid dörren på att jag skulle öppna den åt henne och bad mig en gång bära hennes kassar när hissen inte funkade och gick sen före mig uppför trapporna och fnissade och frågade om det var tungt....Antar att det var hennes sätt att flirta. Hon sa att hon tyckte jag var söt. ;)
 • Hej Thomas!

  Tror att du hade en Kråkan på din arbetsplats. Det där är ett beteende som jag är övertygad om att Kråkan i min roman skulle kunna hitta på om hon såg en snygg kille hon ville ragga upp.

  Kram Pia

  4 maj 2021 20:38:29

 • Bibbi Ekstrand • 23 april 2021 14:07:47
  Hej Pia! Nu har jag beställt och swishat pengar för boken Konsten att flirta som en gudinna. Ska bli kul att få läsa den framför allt för du är så duktig på skrivhantverket. Nu ska jag studera din blogg lite mer. :)
 • Hej Bibbi! Så roligt att du beställt min bok. Jag hoppas verkligen att du ska gilla boken. Det är dock ingen roman som jag tror kommer att vinna några priser, utan bara lättsam och mysig sommarläsning.

  Kram Pia

  4 maj 2021 20:37:15

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln