Jag startar kursportal!

För alla er som älskar mina skrivtips kommer nu en rolig nyhet. Jag startar kursportal!

Kursportalen SKRIV EN BESTSELLER vänder sig till dig som drömmer om att skriva en bestseller, bli utgiven och kunna leva på ditt författarskap. Här kommer jag att samla en massa roliga kurser i skrivande.

Den första kursen Skriv en bestseller! är en gratis prova-på-kurs för att du ska få ett smakprov på hur det är att gå en kurs för mig.

Den är allt vad en vanlig kurs är, men inte lika omfattande. Det är en peppande och förhoppningsvis rolig kurs om att just DU kan skriva en bestseller. Om du inte tror mig - gå min gratiskurs och berätta sedan för mig ifall jag hade rätt eller fel.

Följ länken nedan till min kursportal och anmäl dig till gratiskursen Skriv en bestseller så får du första kursbrevet på mejl redan inom några minuter. Inga förbehåll, ingen kostnad - bara ren och skär skrivglädje!

Klicka här för att komma till till kursportalen: Skriv en bestseller!
 

Kommentera gärna:

  • Anders • 7 mars 2023 17:48:32
    Spännande! Skulle du säga att kursen även funkar för någon som främst skriver ljudböcker för barn?
  • Anders • 7 mars 2023 17:47:18
    Spännande! Skulle du säga att kursen även funkar för någon som främst skriver ljudböcker för barn?
  • Helene Johansson • 14 juli 2021 20:12:06
    //

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln