Jag startar kursportal!

För alla er som älskar mina skrivtips kommer nu en rolig nyhet. Jag startar kursportal!

Kursportalen SKRIV EN BESTSELLER vänder sig till dig som drömmer om att skriva en bestseller, bli utgiven och kunna leva på ditt författarskap. Här kommer jag att samla en massa roliga kurser i skrivande.

Den första kursen Skriv en bestseller! är en gratis prova-på-kurs för att du ska få ett smakprov på hur det är att gå en kurs för mig.

Den är allt vad en vanlig kurs är, men inte lika omfattande. Det är en peppande och förhoppningsvis rolig kurs om att just DU kan skriva en bestseller. Om du inte tror mig - gå min gratiskurs och berätta sedan för mig ifall jag hade rätt eller fel.

Följ länken nedan till min kursportal och anmäl dig till gratiskursen Skriv en bestseller så får du första kursbrevet på mejl redan inom några minuter. Inga förbehåll, ingen kostnad - bara ren och skär skrivglädje!

Klicka här för att komma till till kursportalen: Skriv en bestseller!
 

Kommentera gärna:

 • Nira • 23 juli 2023 13:18:04
  Hej, jag heter Nira Shalom och jag vill dela med mig av de goda nyheterna om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek till världen. Jag var förkrossad när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden. Men en vän presenterade mig för Baba Wale da Wiseman, den store budbäraren. Jag berättade om mitt problem för Baba Wale och förklarade hur min ex-kärlek lämnade mig och hur jag behövde ett jobb i ett stort företag. Han försäkrade mig att jag hade kommit till rätt ställe, där jag skulle få min hjärtefråga utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag skulle göra, och efter att ha följt hans instruktioner ringde min kärlek mig inom de kommande 2 dagarna och bad om ursäkt för att ha lämnat mig tidigare. En vecka senare kallade mitt önskade företag mig på intervju för tjänsten som arbetsledare.
  Jag är stolt över att få dela med mig till världen hur Baba Wale hjälpte mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, vänligen kontakta Baba Wale på babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551
  Tacka mig senare!
 • Anders • 7 mars 2023 17:48:32
  Spännande! Skulle du säga att kursen även funkar för någon som främst skriver ljudböcker för barn?
 • Anders • 7 mars 2023 17:47:18
  Spännande! Skulle du säga att kursen även funkar för någon som främst skriver ljudböcker för barn?
 • Helene Johansson • 14 juli 2021 20:12:06
  //

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln